/ Om hea

Lej med HEA

Lej med HEA

Hurtig, nemt & effektivt

HEA - 40 års erfaring

40 års erfaring

HEA har mere end 40 års erfaring med at forvalte fast ejendom. Ingen problemstillinger er os ubekendt, og du får sikkerhed for den rigtige løsning første gang.

r-chat

Hurtigt svar

Du taler direkte med udlejer. Ingen tidsrøvende mellemled. Vores repræsentant har således et indgående kendskab til ejendommens forhold.

blueprint

Arkitektrådgivning

Vi stiller arkitekt gratis til rådighed, således at du nemt kan få et indretningsforslag og dermed vished for, at alle dine krav og ønsker kan opfyldes.

Tal direkte med din udlejer.
Ingen forsinkende mellemled

Bruttoleje

Bruttoleje

Vi opererer med bruttoleje i modsætning til leje + drift. Det betyder, at lejerne kender deres lejeudgift (budgetsikkerhed) og ikke får ubehagelige overraskelser, hvis udlejer f.eks. beslutter sig for at skifte taget e.a. De fleste lejeremner synes rigtig godt om dette koncept, når de får det forklaret. Det tidspunkt, hvor lejeremnet skal gøre sig bruttolejebegrebet klart, er når de sammenligner os med andre lejemål/udlejere.

Gamle dyder til nye tider
Gamle dyder til nye tider
Gode vilkår & høj tillid
Gode vilkår & høj tillid
Effektiv & hurtig proces
Effektiv & hurtig proces
Efter underskrift

Efter underskrift

Vores dygtige og dedikerede medarbejderstab står til din disposition i det daglige, således at du kan koncentrere dig om din kerneforretning, uden at skulle generes af praktiske problemer.